top of page

Humlefesten i Tierps kommun 

Vinnarna 2024

Den 12 april korades vinnarna i nio olika kategorier på Humlefesten i Tierps kommun. Vi bjöd in till italiensk afton med pizza på menyn.

2024 års vinnare är:

Munters Europe AB

Att välja en vinnare till årets företag har varit en svår uppgift. Vi har flera nominerade framgångsrika företag som alla är vinnare på sitt sätt. Juryn har noggrant övervägt olika kandidater och gjort en noggrann analys och bedömning.

Ett företag har lyckats väcka juryns beundran och förtjänar att erkännas för sin oöverträffade prestation. Företaget har inte bara uppvisat enastående resultat och ekonomisk framgång, utan också visat prov på sitt exceptionella ledarskap och innovativa strategier, ett gott ledarskap som präglas av inkludering, delaktighet och engagemang i en tid där hållbarhet och socialt ansvarstagande blir allt viktigare och har en kraft för positiv förändring i samhället.

Genom sitt starka bidrag till en god företagsanda, innovation, hållbar tillväxt och hälsosammare planet skapar företaget engagemang för att motverka utanförskap på arbetsmarknaden samt investerar för framtiden och en positiv förändring i samhället.

Taxi Norra Uppland AB

Vare sig kunden bor på gatan intill, eller har ett boende annorstädes, lyckas företaget ge toppservice, om vilken det talas vida omkring.

Med verksamhet både i huvudorten och på andra platser i länet täcker företaget upp ett stort område med sina tjänster.

Att en sådan rörelse kan hålla så många rullande i gång i Tierps kommun är enastående och vi låter hälsa:

–  Vi har det bra här bak i bilen! Och hoppas att ni rullar vidare i många år än.

Ailée Charms UF

På en marknad – som borde va' mätt – har företaget hittat rätt! Genom designen Signatur, beror framgången inte på tur. Att återinvestera och satsa, har fått företaget att vinsten maxa. Här erbjuds Bling-Bling som man vill bära. Soon Charms will be on all arms!

Tierps Matcentral

Tierps Matcentral är en ideell förening bestående av Borgenkyrkan, Svenska Kyrkan och Tierps Kretsloppsservice. Föreningen samlar in överbliven mat i butikerna Konsum, Hemköp och ICA och delar ut matkassar till behövande. Förra året delades det ut drygt 1500 kassar och samtidigt minskade matsvinnet med ca 12 ton!
 

Karl-Erik Berglin

Karl-Erik Berglin har ett stort och långvarigt engagemang för Tierps köpings historia. Han kan hålla långa och intressanta föredrag om bygdens historia och har också gjort många stadsvandringar där han entusiastiskt och kunnigt berättat om Tierps historia. Karl-Erik är även aktiv i Tierps hembygdsgille och har stor kunskap om de gamla husen och de gamla föremålen som finns på Gammelgården i Tierp.

Habia Cable AB

Med en unik produktion i Tierps kommun är företaget ledande inom flera områden.

Företaget har planer på att expandera verksamheten och med det även skapa fler arbetstillfällen.

 

En attraktiv arbetsgivare som värnar om medarbetarna genom att ge utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Centralhotellet i Tierp AB

Med en känsla för klass i varje detalj har denna företagare förverkligat sin dröm! Företagaren bidrar med stort engagemang för kommunens utveckling och ser till att sätta Tierp på kartan. Genom att erbjuda utmärkt service i unik miljö lockar företaget människor från både när och fjärran.

Här finns enorma utvecklingsmöjligheter och endast fantasin sätter gränser!

Nyckelharpans nätverket drivet av Esbjörn Hogmark

Genom att sprida kunskapen och kännedomen om vårt unika norduppländska instrument – nyckelharpan samt att föra den ut i världen har Nyckelharpans nätverk sett till att världen hittar till Tobo för att lära sig mer om kommunens "nationalinstrument".

Nätverket har under ledning av Esbjörn Hogmark arbetat för att nyckelharpan, som immateriellt kulturarv,  uppmärksammats och registrerats på Unesco:s världsarvslista i kategorin Goda Metodiska Exempel.

Barbro Ståhlberg

Barbro har under 50 år inspirerat 1000-tals sångare i barnsång, barnkör och kyrkokör genom att bland annat arrangerat olika konserter, luciatablåer och  barnkörläger.

Barbro är alltid redo att arbeta ideellt. Hon ser varje person med värme och omtanke och har fått många barn att växa och känna trygghet, hon betyder mycket för många.

bottom of page